Üzleti jóslás

Az üzleti jóslás alapvetően már működő vállalkozások számára nyújt segítséget. Nagyon hasznos tud lenni egy jól működő vállalkozás számára egy új és eddig ki nem aknázott nézőpontból adott tanács.

A kiválasztott Tarot kártya segítségével pontosan meghatározható az adott ügyfél vagy üzleti partner megbízhatósága. Ennek ismerete nagyon fontos, mert jó üzletet lehet kötni megbízhatatlan emberrel is, ha tudom ezt róla és megteszem a szükséges óvintézkedéseket. Ugyanezzel a módszerrel az adott ember őszinteségének mértéke is meghatározható.

A vállalkozás kintlévősége az energia egy formája, ezért üzleti jóslás segítségével korrekten meghatározható, hogy a kintlévőség mikor és milyen mértékben tér vissza a vállalkozáshoz.

Új üzlet, befektetés előtt a tarot kártya segítségével felmérhető a várható kockázat mértéke és a felmerülő nem kalkulált nehézségek valószínűsége.

Üzleti jóslás segítségével meghatározható a konkurencia valós állapota. Pénzügyileg, erő tartalékilag, emberi tényezők stb... szempontjából.

Nagy hatékonysággal felvázolható a vállalkozás számára felvett hitelek hosszú távú következményei. A benyújtott pályázatok eredményessége és hosszú távú következménye is felmérhető a Tarot kártya segítségével.

Mire alkalmazható az üzleti jóslás:

  • Meghatározható az ügyfél, üzletfél megbízhatósága, őszintesége.
  • Meghatározható a vállalkozás kintlévőségeinek helyzete. Befolyik-e, ha igen mikor?
  • Új üzlet, befektetés esetén meghatározható a várható kockázat mértéke.
  • Meghatározható a konkurencia valós jelenlegi állapota.
  • Meghatározható az esetleges hitelfelvétel hosszú távú következménye.
  • Meghatározhatóak a pályázati esélyek és a sikeres pályázat hosszú távú következményei

  • ANYAGI JÓSLÁS GÁBRIEL ARKANGYAL JÓSLÁS MIHÁLY ARKANGYAL JÓSLÁS PÁRKAPCSOLATI JÓSLÁS SZERELMI JÓSLÁS ÜZLETI JÓSLÁS

    Minden jog fenntartva! joslas.eu copyright 2013