Szerelmi jóslás

Mindenki életébe eljön az a pillanat amikor ráébred, hogy többet akar egy másik személytől, mint egy futó kaland, pillanatnyi kielégülés. Ha nagyon egyszerűen akarom meghatározni a szerelem fogalmát, akkor azt mondanám: Többet akarok a másikból annál ami látszódik. és adni is többet akarok.. Többet. talán mindent. Legalábbis minden hozzáférhetőt.

Ilyenkor két lehetséges út áll előttünk. Az egyik fejest ugrunk az érzelmek és ösztönök által vezérelt jövőbe; a másik pedig elkezdünk agyalni, kombinálni. A szerelmi jóslás arra jó, hogy ezt a két különállónak tűnő de mégis összeférhető utat kombináljuk.

A megfelelő jóskártya segítségével meg tudjuk határozni, hogy a két lélek képes e hosszútávon együtt haladni az élet ösvényén, miközben egymás kezét fogják. Már a jóslás elején kiderül milyen segítő esetlegesen ártó külső tényezők befolyásolhatják a leendő párt. Egy .gonosz. anyós, egy ex barátnő, egy régi párkapcsolati lelki seb stb. Ha az elején szembesülünk az akadályokkal fel tudunk készülni a leküzdésükre vagy a megkerülésükre.

Szerelmi jóslás segítségével viszonylag korrekt mértékben meghatározható a másik fél megbízhatósága és őszintesége. Ez nagyon fontos, mert az egész kapcsolat erre épül. Belepillanthatunk a hosszú távú jövőbe annak nyomán, képes e a két lélek önálló családot alapítani.

Soha nem késő a boldogságért küzdeni. A szerelemnek nincs korhatára! Minden mélységből ki lehet szabadulni, csak küzdeni kell érte. Érdemes szembesülni a jövő nyújtotta lehetőségekkel. Vannak időszakok amikor várni kell, de olyan is amikor cselekedni. A szerelmi jóslás megmondja, hogy az adott ember sorsa éppen milyen stádiumban van.

A szerelmi jóslás nemcsak a jövő érzelmeinek fürkészése. Jóslás közben felkészül a lélek az érzelmek kifejezésére és befogadására. Az angyalok által támogatott jóslás közben az alany lelke egy mély spirituális katarzist él át. A lélekből felszínre törnek a régi szerelmi sebek, megtisztul a fájdalom salakanyagától. Energetikailag felkészül az új szerelem ébredésére, befogadására.

Minden embernek vannak alapvető érzelmi szükségletei. Ezek közül talán az egyik legfontosabb a szerelem érzésének intenzív megélése. Sokszor a gond abból adódik, hogy nem vagyunk tisztába azzal mire van szükségünk. Jó esetben azt tudjuk, mit szeretnénk. Mit szeretnénk? Mire van szükségünk? Ez a két dolog sokszor nem egyezik! Szerelmi jóslás közben rádöbbenünk mire van igazán szükségünk.

Szerelmi jóslás közben letisztul bennünk lelki társunk képe. Milyen ő? Mik az értékei? Milyen hibákkal küzd? Ösztönösen és tudatosan is tudni fogjuk kire van szükségünk. Ezek után biztosan felismerjük amikor a sors elénk vezeti.

Mire alkalmazható a szerelmi jóslás:

  • Meghatározható, hogy összevaló-e a két lélek, tudnak-e együtt élni, boldogulni.
  • Meghatározható, hogy milyen külső tényezők avatkozhatnak bele a kialakuló párkapcsolatba.
  • Meghatározható az őszinteség és a megbízhatóság.
  • Meghatározható képes-e a két lélek hosszútávon önálló családot alapítani.
  • Segít felismerni valós lelki szükségleteinket.
  • Segít meghatározni lelki társunk személyiségét.

  • ANYAGI JÓSLÁS GÁBRIEL ARKANGYAL JÓSLÁS MIHÁLY ARKANGYAL JÓSLÁS PÁRKAPCSOLATI JÓSLÁS SZERELMI JÓSLÁS ÜZLETI JÓSLÁS

    Minden jog fenntartva! joslas.eu copyright 2013