Párkapcsolati jóslás

A párkapcsolati jóslás már meglévő jelenleg problémákkal küszködő kapcsolatok elemzésére ajánlott.

A kiválasztott jóstechnika segítségével meghatározható, hogy menthető-e még a párkapcsolat. Van-e még az angyalok által is támogatott közös ösvény. Ha létezik még a közös ösvény, akkor létezik még a közös jövő is. Valahogyan elérhető a rendeződés, a lelki harmonizálódás. Azonban, ha szétváltak az ösvények bele kell törődni a szétválásba.

Párkapcsolati jóslás segítségével pontosan meghatározható a jelenlegi gondok, problémák gyökere. Minden esetben a probléma egy pillanatban gyökeredzik. Sokszor annyi feszültség, félreértés rakodott a valós problémára, hogy már egyik fél sem emlékszik rá. Ezért külső segítség nélkül esélytelen annak megoldása.

Nagyon fontos, hogy ne a csodában bízzunk, reménykedjünk! Legyünk készek küzdeni, szükség esetén áldozatot is hozni a párkapcsolatunk rendbetételéért. Párkapcsolati jóslás közben előjöhetnek saját hibáink, rossz döntéseink is. Ezeket el kell fogadnunk.

Jóslás közben folyamatosan felmerülnek lehetőségek, javaslatok a párkapcsolat pozitív energiákkal való feltöltésére, újbóli lendületbe hozására is. Egy megromlott, elhidegült párkapcsolatot nem egy nagy tettel, főleg nem egy nagy áldozattal lehet rendezni. A rendszeres apróságokon múlik minden. Segíteni kell a másiknak, hogy megértse mire van szükségünk.

Küzdj, ha van értelme! Adj egy utolsó esélyt magad miatt! Azonban, ha a másik fél nem segít és nem partner a változásban, nem tudsz mit t enni. Ilyenkor a szerelmi jóslás felkészít az elengedésre és az új szerelem befogadására.

Mire alkalmazható a párkapcsolati jóslás:

  • Felmérhető a tény, hogy menthető-e még a párkapcsolat?
  • Meghatározható a problémák valós gyökere
  • .
  • Lehetőségeket ajánl a párkapcsolat újratöltésére.
  • Meghatározható, hogyan lehet a legkisebb feszültséggel szétválni.

  • ANYAGI JÓSLÁS GÁBRIEL ARKANGYAL JÓSLÁS MIHÁLY ARKANGYAL JÓSLÁS PÁRKAPCSOLATI JÓSLÁS SZERELMI JÓSLÁS ÜZLETI JÓSLÁS

    Minden jog fenntartva! joslas.eu copyright 2013