Mihály arkangyal jóslás

Érdekes korszakot élünk. A világ kezdete óta soha nem volt még ennyi indulat, irigység felszínen. Egymás ellen fordulnak a népek és az egyes emberek is. A sötét erők ébredeznek, megkeresik az emberi lelkeket és a gonoszság csiráját ültetik el szívükben. A lelkileg erős emberekben ezek a csirák elhalnak. A lelkileg gyenge, gonoszságra lapvetően hajlamos emberekben pedig kicsirázik, majd fokozatosan életre kel. Az ilyen emberek azután táplálják és szórják az átkokat. Sokszor konkrét indok nélkül.

Ilyen most a világ. Nekünk ebben a világban kell élnünk. Saját érdekünkben fokozottan kell ügyelnünk saját és szeretteink lelki, energetikai biztonságára.

A Mihály arkangyal jóslás segítségével meg lehet határozni, hogy van-e rajtunk átok vagy rontás. Ha van, akkor az milyen mélységű és mit okozhat. Azt is meg lehet határozni, hogy milyen módon lehet megszabadulni az átoktól. Az elmúlt tíz év során azt tapasztaltam a praxisomban, hogy szinte mindenkin van átok vagy rontás. Ez most egy ilyen korszak.. Az emberek pedig nincsenek felkészülve rá!

A szellemvilág is mozgolódik. Kísértetek, szellemek próbálnak hatással lenni ránk. Szélsőséges esetben meg is szállhatják az embert. Mihály arkangyal jóslás segítségével meg lehet határozni a .privát szellemjárásunk., vagyis mozgolódnak-e ilyen típusú erők a közelünkben és ha igen mi a közvetlen céljuk.

Mihály arkangyal jóslás segítségével részletesen fel lehet térképezni az életünket körülvevő irigyeinket, ellenségeinket. Nem kell és sokszor nem is tudjuk megérteni ellenségeink, irigyeink logikáját. Csak el kell fogadnunk létezésüket és minden hozzáférhető eszközzel küzdeni ellenük. Mindig van megoldás! Legtöbbször nehéz, de mindig hozzáférhető.

Mire alkalmazható a Mihály arkangyal jóslás:

  • Van-e rajtunk átok?
  • Van-e rajtunk rontás?
  • Vannak-e szellemek az otthonunkba?
  • Vannak-e kísértetek az otthonunkban?
  • Vannak-e veszélyes ellenségeink?
  • Vannak-e veszélyes irigyeink?
  • Van-e veszélyes energiavámpír a közelünkben?

  • ANYAGI JÓSLÁS GÁBRIEL ARKANGYAL JÓSLÁS MIHÁLY ARKANGYAL JÓSLÁS PÁRKAPCSOLATI JÓSLÁS SZERELMI JÓSLÁS ÜZLETI JÓSLÁS

    Minden jog fenntartva! joslas.eu copyright 2013